2010. november 3., szerda

A bátor írók és a klotyó manó

Sziasztok!
Memi18 jelentkezik egy őrületesen nagy hülyeséggel :D Ma elég rossz napom volt ezért megkértem Alicyt h vidítson fel hát sikerült... Az elejét Ő írta a végét pedig én. Remélem ti is röhögtök rajta egy jót :P Pussziii(L)(L)
Szereplők: Alicy; Szepy; Memi18

A BÁTOR ÍRÓK ÉS A KLOTYÓ MANÓ!

Alicy néne egyik nap Memi nénével ütötte el az idejét. A kicsi klotyó városban - ahol ők éltek - az a hír járta, hogy a híres Klotyó manó minden WC-re menő lányt belefullaszt a WC-be többször is. Egyetlen fegyver volt a legyőzése ez pedig a szaros WC kefe volt. Aly és Memi néni nem hittek a mesébe így nyugodtan mentek minden nap WC-re. Amikor Alicy már fél napja nem jött ki az mosdóból Meminek kezdett furcsa lenni így utána indult. A fürdőbe senki nem volt. Oda lépett a WC-hez és akkor kirobbant belőle a klotyó manó. Hosszú orra volt és ici-pici feje. Memike már dőlt a röhögéstől így a manó bosszúból bezárta őt a WC börtönébe. A klotyó manó minden nap meglátogatta Memit. Adott neki enni és inni is de Ő nem volt hajlandó elfogyasztani ezeket míg semmit nem tud drága jó barátnőjéről így amikor csak lehetett kérdésekkel bombázta a manót hátha kideríti hogy mi történt Alicyvel. Teltek a napok, de semmit nem tudott meg így egyre elkeseredettebb lett és gyenge mivel napok óta nem evett egy falatot sem. Egyik nap új fogolyt hoztak a WC börtönbe Szepyt a szadista írót, aki történetesen a lányok jó barátnője volt. Szepy tudta, hogy mi lett Alicyvel így Memivel tervet szőttek a kiszabadítására. 3 nappal később mikor a klotyó manó elindult a következő áldozatáért a két cselszövő elrejtőzött a kabátzsebében. Mikor a manó előugrott a WC-ből hogy megegye szegény lányt Szepy és Memi kiugrottak a rejtekhelyükről és megfogva a szaros WC kefét végeztek a Klotyó Manóval. Azzal hogy megölték a WC-ék rémét az összes eddig elfogyasztott lány kiszabadult köztük Alicy is. A 3 lány nagyon örült annak, hogy minden jól végződött és ezt egy hatalmas bulival ünnepelték meg. Klotyó városban ez után az eset után már senki nem félt WC-re menni Mindenki boldogan élt, míg meg nem halt kivéve Szepy, Alicy és Memi ugyanis ők megtalálták a halhatatlanság elixírjét, de ez már egy másik történet…

5 megjegyzés:

Szepy írta...

jaj anyám xD
Hát csajok, leestem a székről... fáj a hasam a röhögéstől XD istenem... NAGYON JÓ LETT...klotyó manó. xD na még mindig a hatása alatt vagyok, szóval most levegőt is alig kapok a röhögéstől... Ez nagyon ott volt. És most jól jött mert én sem voltam túl jó kedvemben, de most már jobban vagyok :D
Puszi

Kata írta...

Csajok ez valami brutál XD

Névtelen írta...

Sziasztok!

Hát,erre nem tudom mit írjak!(PERSZE JÓ ÉRTELEMBEN!):)Igaza van Katának ez valami brutál jó lett!!!Azt hittem röhögőgörcsöt kapok ami soha nem múlik el,de aztán-nem tudom hogy!-sikerült lehűtenem magam.CSAK REMÉLNI TUDOM HOGY VAN MÉG ILYESFAJTA TÖRTÉNET A TARSOLYOTOKBAN,ÉS HOGY MÉG ENNEK LESZ FOLYTATÁSA!!!;)EZ VALAMI IRTÓ JÓ XDXD!
JA,ÉS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI HOGY ÁT ÁLLÍTOTTÁTOK HOGY ÍGY NÉVTELENÜL IS LEHESSEN ÍRNI KOMIT.NAGYON HÁLÁS VAGYOK!!!

Zsuzsi

Névtelen írta...

ez tok szar... hehe...

Névtelen írta...

ha mar a klotyo manorol irsz, akkor tudnod kellene, hogy a klotyo mano nem gonosz... o eszi meg azt a sok szart, amit nap mint nap kiszarsz a porcelan fotelodba. A klotyo mano barat, ugye Majacka?